Archive for juni, 2010

Lägertidningen ”Trollebobladet”

0

Här kan du ladda hem lägertidningen ”Trollebobladet” som lägertidningsgruppen knåpade ihop under lägret. Den gjordes som väggtidning i tre exemplar, en på huset, en på ladan och en på dasset. Nu finns den alltså digitalt som PDF. Två nummer.

Nummer ett

Nummer två

Tack till alla ledare och juniorer!

1

Trollebos lägerkommitté vill rikta ett STORT tack till alla fantastiska ledare på lägret och alla andra som hjälpt till att genomföra Trolleboveckan. Bra jobbat!
Dessutom vill vi såklart skicka en hälsning till alla juniorer som vi lärt känna på lägret! Vi hoppas vi ses igen nästa år!

Vinter-OS på Trollebo

0

Sista dagen på Trollebo innehöll traditionsenligt en olympiad och denna gång valde vi att fokusera på vintersportgrenar.

På videon syns skidåkning där gruppernas samarbetsförmåga verkligen sattes på prov.

Väckningspatrullen in action

0

Varje morgon väcktes lägerdeltagarna av väckningspatrullens ljuva sång. Konstigt nog var det få som uppskattade våra ansträngningar…

Och nu, morgonjumpa!

0

Kolla live-video!

Just nu: Rockband

0

Nu sänder vi rockkonsert från logen live!

Trollebotalangen 2010

0

Just nu pågår det disco med Talangjakt i logen. Inte helt oväntat så har lägret visat sig vara fullt av talang! Kolla gärna klipp på livevideosidan.

Mystiken tätnar…

3

Flera konstiga saker har hänt på lägret och idag fick vi bege oss ut och smyga i skogen. Vi hittade mycket intressanta saker gällande det där skumma företaget AquaPower som härjar i trakten. På bilden är vi mitt ute i skogen och har precis hittat fram till deras basläger. Där fann vi bland annat en låda med en mystisk fullmakt. Vi ska undersöka det hela närmare…

Livesändning pågår!

0

Nu sänder vi igen! Följ lägret live!

Lägerbilder

2


Temagruppen festfixarna preppar för kvällen.


Mystisk skylt längs vägen ner till lägret.


FIskeidyll vid badbryggan.


En lätt regnskur kom på fredagen…

Go to Top