Archive for april, 2014

Anmälningsbekräftelser via sms

2

Nu på förmiddagen, fredag 18/4, har det gått ut ett antal sms till alla som anmält sig till lägret.

Vi har använt av mobilnumren som angivits vid anmälan. Så det har gått till föräldrar/vårdnadshavare och ledare.

Det är första gången vi provar den här tjänsten, så är det något fel eller galet, fel namn eller att ni inte fått rätt sms, eller alla bekräftelser, flera har ju anmält flera barn från samma familj, så hör gärna av er.

 

För kontakt: info@trollebolagret.se. Vi har också ett mobilnummer för smskontakt, 073-0121779.

 

Det kommer ett mer detaljerat informationsbrev med den traditionella utrustningslista, lite viktiga datum och tider, i mitten på maj.

 

Torbjörn/Lägerkommittén

Återbudslistan uppe

5

Nu går det att anmäla sig på återbudslistan. Se flik här ovan/Torbjörn

FULLT!

0

Det osannolika har hänt! Intresset för lägret har varit så stort att platserna redan är slut. Trots att det är nästan en månad kvar av anmälningstiden kvar, så är dom 110 platserna slut.

Vi kommer att göra i ordning ett anmälningsformulär för dom som vill sätta upp sig på en återbudslista, om i fall vi får något avhopp. Återkommer om detta inom kort.
Med anledning av detta plockar vi bort anmälningsmöjligheten här på sidan och återkommer med instruktioner om återbudslistan.

Vi tar fortfarande emot anmälningar från ledare, så du som vill åka som ledare kommer att kunna använda återbudslistan för din anmälan.

 

Hälsningar Lägerkommittén/Torbjörn Bergvall

frågor? info@trollebolagret.se

15 platser kvar

0

Just nu har vi 95 barn anmälda till lägret. Vi har plats för totalt 110 barn, så för att vara säkra på att få en plats så rekommenderar vi att anmäla sig på direkten.

När de 110 platserna är fyllda så går det endast att anmäla sig till reservlistan.

Under sommaren arrangerar Junis i Örebro distrikt även dagläger (läger där man sover hemma) på flera orter runt om i länet. Mer information om dessa och hur du anmäler dig kommer inom kort.

Planering

0

Just nu pågår planering av våra temaktiviteter inför Trollebo. Kloka idéer samsas med smarta lösningar och rena galenskaper.

20140406-110227.jpg

Go to Top