Archive for juni, 2016

Tack för den gången

0

Återigen har vi haft några fantasiska dagar på Trollebolägret. Sol, bad och en massa aktiviteter. Stort tack till alla barn och ledare som gjorde det så bra.

Tältplatsen, som senaste veckan varit full av lekande barn och tält, är nu ödslig och tyst. Det känns lite vemodigt.

Men rackarns vilket bra läger det var.

Glöm inte bort att följa oss på instagram (Trollebolägret) och hålla ett öga på hemsidan

Nu checkar lägerkommittén ut och tar lite ledigt innan vi börjar planera nästa års läger. Vi ses då/Klart slut från Totte, Petra, Liza, Örjan, Kim, David och Patrick

Tom tältplats

Faran över

0

Två dagars dramatisk jakt på miljöbovar som hotat att släppa ut miljöfarligt avfall i skogen och sjön, tog slut i går. Vi lurade helt enkelt in förövarna i logen och stängde in dem. Det hela fick ett lyckligt slut då de insåg att vad de gjort för fel och istället blev kompisar med oss.

 

skurkar_logen

Simträning

0

Tema multisportarna får prova på alla möjliga moment. Här tränar vi simning mellan bryggorna. Kallt vatten och slemmig botten stoppade inte Junisarna den här gången heller.

 

hoppar_brygga

Tisdag och massor med aktiviteter

0

Vi är igång för fullt. Det pågår coola grejer överallt. Agenterna tränar på chiffer och förhörsteknik. Gottegrisarna gör chokladtryffel och muffins. Och multisportarna provar bland annat på checkpointlöpning och repfirning från logen.

 

Firning

Följ oss på Instagram!

0

Nu kan du följa Trollebolägret på Instagram. Det finns två sätt:

1. Sök på taggen #trollebolagret

2. Följ kontot @trollebolagret

Eller gör både och!

Lägret invigt

0

Årets tröjfärg är gult, som ni kanske ser. Men lägerchefen Totte valde förra årets blåa för att skapa lite EM-känsla. Junisarna delades in i grupper och fick lyssna på alla regler.

 

Invigning

Nu är vi igång

0

I morse anlände alla glada Junisar. Tältbyn är som vanligt en imponerande syn. Nu är vi redo för både regn och hagelstormar. Men hoppas såklart på sol hela veckan.

 

Då kör vi

Nu är vi redo!

0

Hela lördagen har ledarna förberett lägerplatsen för fem dagars superkul läger. Vi har snyggat till, rest mattält, fixat diskställningar och klippt gräset. Och för att vara riktigt på hugget när ni kommer har vi jagat varandra med kanoter också. Så nu är kanoterna uppvärmda. Vi ses imorgon! /Ledarna

Kanotjakt

Go to Top