Om Trollebolägret

Sommarens största äventyr

I skogarna utanför Lindesberg hittar du Trollebolägret. Här samlas varje sommar över hundra barn och ledare för att bada, paddla kanot, leka och allt annat som hör ett sommarläger till.
Men Trollebo är inget vanligt läger. Runt omkring oss väntar vildmarken på att utforskas, utmaningar på att antas och gåtor på att lösas. 
Här händer mystiska saker som ingen riktigt kan förklara. På Trollebolägret blir äventyret på riktigt …

På Trollebolägret väntar mycket lek och skoj, nya kompisar och sol och bad. På kvällarna blir det show vid lägerbålet med underhållning av både junisar och ledare.

Lägret hålls på Lövåsen strax utanför Lindesberg. Där bor alla i tält. Du får självklart bo med din bästa kompis, eller varför inte ett helt gäng med junisar i ett jättetält?! Ledarna bor också i tält och finns alltid till hands när du behöver dem.

På lägerplatsen finns också en lada för inomhussamlingar och ett kök där vår goda mat lagas. Närmsta granne är sjön Råsvalen som erbjuder både bad och kanotpaddling.

Trollebolägret arrangeras av Junis i Örebro län. Alla barn mellan 8 och 14 år, som är eller vill bli medlemmar i Junis, är välkomna!

Lägret är en tradition sedan snart 50 år. Genom åren har tusentals barn fått vara med om äventyr, sol, bad och lek på Trollebo. Många av de som idag är ledare på lägret deltog själva som barn.

Vart ligger Södra Lövåsen?

Go to Top