Tema-aktiviteter

Du får prova på en massa olika aktiviteter på lägret. Några av dessa kallas för tema-aktiviteter. Det är en aktivitet som du väljer redan när du anmäler dig och som du sen har under tre pass på lägret. Välj två aktiviteter från listan nedan. En av dem kommer bli din temaaktivitet under veckan.

1. Pyssel och trassel
Temat för dig som älskar att pyssla! Här får du klippa och klistra, tejpa och måla. Allt du skapar får du såklart ta med dig hem.

2. Lådbil
Se upp i backen! Här får du dra sågen, svinga hammaren och bygga en lådbil precis så som du vill ha den. Avslutar gör vi så klart med ett stort lådbilsrace nerför backen.

3. Vildmark
Runt omkring lägret ligger vildmarken redo att utforskas. Följ med på spännande expeditioner ut i urskogen, paddla kanot och lär dig allt för att överleva i den vilda naturen.

4. Multisport
Spring, paddla, klättra, simma och mycket mer! Här får du testa massor av coola, extrema sporter som du kanske inte visste fanns! Packa ner löpardojjorna och gör dig redo för lite träningsvärk.

5. Godisgrisar
I lägrets egen godisfabrik väntar smetar på att röras, degar på att knådas och sötsaker på att tillverkas. Sen är det såklart dags för provsmakning, så glöm inte tandborsten.

6. Legobyggare
Älskar du lego? Här finns klossar i massor! Vi bygger högt och stort och bara fantasin sätter gränserna för vad man kan skapa av tjugo kilo lego!

7. Minecraft
Upplev Minecraft på riktigt. Här tillverkar vi alla verktyg vi behöver för att överleva uppdragen i Trollebos egen Minecraft-värld.

8. Käpphästar
Har du alltid drömt om att ha en egen häst? Här får tillverka en alldeles själv! När hästarna är inridna så testar vi både banhoppning, dressyr och tornerspel. Är du redo för full galopp?

9. Vildmarksspa
Lägerlivet är tufft och emellanåt är det skönt med en avslappnande paus. Här får du njuta av allt som ett spa kan erbjuda (med en äventyrlig twist!) i Trollebos egen vildmarks-relax!

10. Trollebo-agent
Är du snabb och klurig? Gillar du spännande uppdrag och deckargåtor? Vill du lära dig att smyga och skugga misstänkta? Då är Agenterna aktiviteten för dig … om du vågar

 

Go to Top