Tema-aktiviteter

Du får prova på en massa olika aktiviteter på lägret. Några av dessa kallas för tema-aktiviteter. Det är en aktivitet som du väljer redan när du anmäler dig och som du sen har under tre pass på lägret. Välj två aktiviteter från listan nedan. En av dem kommer bli din temaaktivitet under veckan.

1. Legobyggarna
Här finns klossar i massor! Vi bygger högt och stort och bara fantasin sätter gränserna för vad man kan skapa av tjugo kilo lego!

2. Multisportarna
Spring, paddla, klättra och mycket mer! Här får du testa massor av kända och okända extrema sporter. Packa ner löpardojjorna och gör dig redo för träningsvärk.

3. Lådbilsbyggarna
Se upp i backen! Här får du dra sågen, svinga hammaren och bygga de allra coolaste lådbilarna. Avslutar gör vi så klart med ett stort lådbilsrace.

4. Käpphästhopparna
Här får du göra en alldeles egen häst, precis som du själv vill ha den. När hästarna är inridna är det dags för hinderhoppning. Är du redo för full galopp?

5. Vildmarksliv
Vildmarken runt lägret är redo att utforskas. Följ med på spännande expeditioner, paddla kanot och lär dig allt för att överleva i naturen.

6. Hela lägret bakar
Smetigt, degigt och sockrigt – här är aktiviteten för alla godisgrisar som gillar att knåda, röra och provsmaka. Glöm inte tandborsten!

7. Vildmarkspa
Ta en paus från det tuffa lägerlivet och njut av allt som ett spa kan erbjuda (med en äventyrlig twist!). Välkommen till Trollebolägrets vildmarksrelax!

8. Detetektivbyrån
Är du redo för spännande uppdrag och mysterier? Här lär du dig att skugga och smyga, säkra spår och fingeravtryck och allt annat som en detektiv måste kunna.

9. Hogwarts-magi
För dig som vill gå i skolan på sommarlovet! Här får du lektioner i trolldryckskonst, förvandlingskonst, trollkvastflygning och annat magiskt roligt!

10. Minecraft
Upplev Minecraft på riktigt! Här tillverkar vi alla verktyg vi behöver för att överleva uppdragen i Trollebos egen Minecraft-värld.

11. Rockband
Har du drömt om att spela i band? Här får du greppa gitarren, trumpinnarna eller mikrofonen och repa rock! Vi avslutar med att åka på turné till lägerbålet!

12. DIY –proffspysslarna
Temat för dig som älskar att pyssla, men tröttnat på flirtkulor och glitterlim. Här får du pyssla som ett proffs och allt du gör får du ta med hem!

Go to Top