Tema-aktiviteter

Du får prova på en massa olika aktiviteter på lägret. Några av dessa kallas för temaaktiviteter. Det är en aktivitet som du väljer redan när du anmäler dig och som du sen har under tre pass på lägret. Välj två aktiviteter från listan nedan. En av dem kommer bli din tema-aktivitet under veckan.

Gottegrisarna

Smetigt, degigt och kladdigt – här är aktiviteten för alla gottegrisar som gillar att knåda, röra och baka. En aktivitet har aldrig varit sötare – så glöm inte tandborsten!

Minecraft irl 

Testa Minecraft – på riktigt! Här blir det gaming i verkligheten när vi provar på både pyssel och fighting från Minecraft! Kanske blir det du som besegrar kompisarna i Lucky Island?

DIY Proffspysslarna

Temat för dig som är kreativ och älskar att pyssla, men har tröttnat på sunkiga flirtkulor och glitterlim. Här får du pyssla coola prylar som ett proffs och allt du gör får du ta med dig hem!

Överlevarna

Följ med ut i urskogen på spännande expeditioner där allt kan hända. Här får du paddla kanot, utforskavildmarken och lära dig allt du behöver för att överleva i naturen!

Rockband

Har du drömt om att spela i band? Här får du greppa gitarren, trumpinnarna eller mikrofonen och repa rock! Vi avslutar med att åka på turnétill lägerbålet!

Lådbilsrallyt

Se upp i backen! Här får du dra sågen, svingahammaren och bygga de allra coolaste lådbilarna i egen design. Avslutar gör vi så klart med ett stort lådbilsrace!

Multisportarna wild-style

Packa ner löpardojjorna och gör dig redo för att springa, paddla, klättra och mycket mer. Här blir det alla möjliga extrema sporter, mitt ute i vildmarken! Träningsvärken väntar på dig – häng på!

Trollebo-stallet

Här får du göra en alldeles egen käpphäst, precis som du själv vill ha den. När hästarna är inridna är det dags för hinderhoppning, hästskötsel och massor av annat kul! Är du redo för full galopp?

Teaterstjärnorna

Drömmer du om att bli skådis och stå på scen? Här sätter bara fantasin gränserna för vad som kan hända – och självklart blir det uppspel de andra i slutet av lägret. Gör dig redo för en stund i rampljuset!

Gamlingarna

För dig som är född 2008 eller 2009 och vill hänga med de äldre junisarna. Här dricker ni kaffe, lyssnar på radio och stickar strumpor … nej vi skojade bara! Men vad som händer får bli en hemlis – vågar du hänga på?!

Go to Top