Archive for mars, 2020

Reservlistan är öppen för anmälningar!

0

Klicka på fliken ovan för att komma till formuläret.

Platserna är fyllda

0

I år fylldes de 100 deltagarplatserna på rekordtid. Vi hoppas att vi kommer ha plats för fler deltagare på lägret och öppnar därför anmälan till reservlistan idag lördag 28 mars kl. 16.00

Du som anmäler dig till reservlistan kommer löpande få besked om du får plats på lägret.

Anmälan har öppnat

0

Nu har anmälan till årets läger öppnat! Du som är deltagare anmäler dig genom att klicka på ”Anmälan – endast deltagare” i menyn här ovanför. Du som är ledare och vill anmäla dig själv och/eller dina medföljande barn klickar på ”Anmälan – ledare och ledarbarn”.

Vi har i år plats för 100 deltagare. När dessa platser är fyllda så stängs anmälan för deltagare. Vi meddelar då hur och när anmälan till reservlistan sker.

Du som är ledare kan fortsätta att anmäla dig och dina medföljande barn även när de 100 platserna är fyllda.

Om Trollebo och Corona Covid-19

0

I år är läget lite speciellt. Hur Corona kommer att påverka Trollebolägret i juni, vet vi inte riktigt än. Det skulle kunna sluta med att vi blir tvungna att ställa in årets läger. Vi bevakar och följer informationen och rekommendationerna från våra myndigheter.

Corona Covid-19 innebär i dagsläget detta för lägret:

  • I dagsläget planerar vi för att lägret ska kunna genomföras som vanligt. Mycket kan hända tills det är dags för läger. Därför öppnar anmälan som planerat lördag 28 mars kl. 12.00
  • Senast 2 maj kommer vi fatta slutgiltigt beslut om lägret kommer att genomföras eller ställas in.
  • Vi kommer inte ta in några deltagaravgifter förrän vi bestämt om lägret kommer att genomföras eller inte. Då tar vi kontakt med anmälda deltagare via mejl och lägger även ut information på hemsidan.
  • I år är vi tyvärr tvungna att avstå från årets lägertröja. Då läget är osäkert, så skulle det innebära en stor kostnad att beställa tröjor om vi sedan måste ställa in lägret. Nästa år lovar vi att tröjan är tillbaka!

Go to Top