18-22 juni, Lövåsen Lindesberg

I skogarna utanför Lindesberg hittar du Trollebolägret. Här samlas varje sommar över hundra barn och ledare för att bada, paddla kanot, leka och allt annat som hör ett sommarläger till. Men Trollebo är inget vanligt läger. Runt omkring oss väntar vildmarken på att utforskas, utmaningar på att antas och gåtor på att lösas. På Trollebolägret blir äventyret på riktigt …

Trollebolägret fyller 50 år!

I år är inget vanligt år – det är Trollebolägrets 50-årsjubileum! Sedan starten 1973 har tusentals barn upplevt lägeräventyr, med bad, kanotpaddling, lek, nya kompisar och ett och annat äventyr. Självklart måste detta firas på lägret – så börja ladda för kalas! 🙂

Årets tema-aktiviteter

Vill du lära dig allt om vildmarken, ta reda på hur snabbt en lådbil kan köra eller bli en mästare på att baka? Kolla in årets tema-aktiviteter och välj dina favoriter!

Vem får åka på lägret?

För att åka på Trollebo som deltagare ska du vara född 2009-2014. Ledare ska vara födda 2008 eller tidigare. Du behöver vara medlem i Junis för att delta på lägret. Är du inte redan medlem blir du det enkelt i samband med anmälan.

Följ oss på Instagram!

Se bilder från lägret på Instagram! Vårt användarnamn är trollebolagret och under lägerveckan kan du följa lägrets aktiviteter där.

Delta som ledare

Du som är född 2008 eller tidigare kan delta som ledare. För dig startar lägret en dag tidigare – den 17 juni. Du som deltar som ledare betalar ingen lägeravgift. Du måste vara medlem i IOGT-NTO-rörelsen, exempelvis i UNF. Ledare kan anmäla sig redan nu:

Tack till Länsförsäkringar Bergslagen!

Vi är en av många föreningar som fått ta del av Bergslagslyftet 2023. Med stöd från Länsförsäkringar Bergslagen kan vi fortsätta erbjuda glädje, gemenskap och en meningsfull fritid för barn och unga.