Tema-aktiviteter

Du får prova på en massa olika aktiviteter på lägret. Några av dessa kallas för temaaktiviteter. Det är en aktivitet som du väljer redan när du anmäler dig och som du sen har under tre pass på lägret. Välj två aktiviteter från listan nedan. En av dem kommer bli din tema-aktivitet under veckan.

Gottegrisarna

Smetigt, degigt och kladdigt – här är aktiviteten för alla gottegrisar som gillar att knåda, kavla och baka. En aktivitet har aldrig varit sötare – så glöm inte tandborsten!

Proffspysslarna

Temat för dig som är kreativ och älskar att pyssla, men har tröttnat på sunkiga flirtkulor och glitterlim. Här får du pyssla coola prylar som ett proffs och allt du gör får du ta med dig hem!

Överlevarna

Följ med ut i urskogen på spännande expeditioner där allt kan hända. Här får du paddla kanot, utforska vildmarken och lära dig allt du behöver för att överleva i naturen!

Lådbilsracet

Se upp i backen! Här får du dra sågen, svinga hammaren och bygga de allra coolaste lådbilarna i egen design. När du har målat den som du vill så avslutar vi så klart med ett stort lådbilsrace!

Megaspelarna

Vad är bättre än att spela spel? Det är självklart att spela megastora spel! Här får du både bygga och spela i jätteformat. Sällskapsspel har aldrig varit mer action – vågar du anta de jättekluriga utmaningarna? Game on!

Multisportarna wild-style

Packa ner löpardojjorna och gör dig redo för att springa, paddla, klättra och mycket mer. Här blir det alla möjliga extrema sporter, mitt ute i vildmarken! Skogen och träningsvärken väntar på dig – häng på!

Teaterstjärnorna

Drömmer du om att bli skådis? Här är det du som är stjärnan som får stå på scen – och självklart blir det uppspel för de andra i slutet av lägret. Gör dig redo för en stund i rampljuset!

Gamlingarna

För dig som är född 2009 eller 2010 och vill hänga med de andra äldre junisarna. Här dricker du kaffe, lyssnar på radio och stickar strumpor … nej vi skojade bara! Eller gjorde vi? 😉

Go to Top