Du får prova på en massa olika aktiviteter på lägret. Några av dessa kallas för temaaktiviteter. Det är en aktivitet som du väljer redan när du anmäler dig och som du sen har under tre pass på lägret. I år kan du välja mellan fyra olika aktiviteter. Du kommer att få den aktivitet som du väljer.

1.Partysugna gottegrisar

Smetigt, degigt och kladdigt – här är aktiviteten för alla gottegrisar som gillar att knåda, kavla och baka! Du som väljer det här temat får dessutom vara med och förbereda inför Trollebolägrets festkväll med det stora lägerdiscot! Gör dig redo för att fixa både festens godsaker, dekorationer och spellistor – här väntar socker och serpentiner!

2.Ostoppbara multisportare

Packa ner löpardojjorna och gör dig redo för att springa, paddla, klättra och mycket mer. Här väntar alla möjliga och omöjliga sporter, mitt ute i vildmarken! Snår, stockar, vatten och berg stoppar oss inte – och vem har bestämt att fotboll ska spelas på platt mark och att löpning inte ska ske i vatten? Inte är det vi! Skogen och träningsvärken väntar på dig – häng på!

3. Äventyrliga överlevare

Följ med ut i urskogen på spännande expeditioner där allt kan hända! Här får du både paddla kanot och utforska vildmarken omkring lägret. Du lär dig överleva i naturen och vi provar på allt från att göra upp eld utan tändstickor till att laga överlevarmat och förbereda oss för oplanerade faror. Här väntar vildmarksäventyret på dig – om du vågar!

4. Gamlingarna

Det här är temaaktiviteten för dig som är född 2010 eller 2011 och vill hänga med de andra äldre lägerdeltagarna. Här gör vi allt som gamlingar gör, till exempel dricker kaffe, lyssnar på radio, löser Melodikrysset och stickar strumpor … nej vi skojade bara! Eller gjorde vi? Ärligt talat så vet ingen riktigt vad som kan hända här, så häng på om du vill veta!

Obs! Du som är född 2010 eller 2011 får självklart välja en av de andra aktiviteterna om du inte vill ha temaaktiviteten Gamlingarna.