När och var?

16-20 juni, på Lövåsen utanför Lindesberg. För ledare börjar lägret 15 juni. Var och en ansvarar för sin resa till och från lägret.

Vad kostar det och går det att avboka?

700 kr för deltagande barn
350 kr för barn till ledare som deltar på lägret
Om du inte har betalt årets medlemsavgift till Junis så betalar du den (40 kr) i samband med lägret.
Ledare betalar ingen avgift

Du får information om hur du betalar i samband med bekräftelsemejlet som du får när du anmält dig.
Fram till och med 19 maj kan du avboka din lägerplats kostnadsfritt. För avanmälningar efter detta datum tar vi ut en avgift på 200 kronor. Anledningen är att vi då redan beställt exempelvis lägertröjor och visst material till lägret och därför redan haft omkostnader.

Vilka får åka?

Lägerdeltagare: Födda 2010-2015
För att åka på Trollebolägret måste du vara medlem i Junis. Är du inte medlem blir du det enkelt i samband med lägeranmälan. Medlemskapet kostar 40 kr/år.
Ledare: Födda 2009 eller tidigare
För att åka som ledare på Trollebolägret måste du vara medlem i IOGT-NTO-rörelsen. Om du inte är medlem, men vill bli det så ange detta i anmälan så hör vi av oss och hjälper dig.

Utrustning

När lägret närmar sig får du som anmält dig en packlista. Några extra viktiga saker att tänka på redan nu:

  • Tält: Se till att ha ett bra tält som tål regn. Ett fåtal sovplatser finns i Junis lånetält, för dig som inte har eget tält. Ange om du vill låna tält när du anmäler dig.
  • Regnkläder och stövlar: Obligatoriskt. Kolla att det finns hemma och att de passar i storlek.

Lämna kameran hemma, vi fotograferar!

Under Trolleboveckan lägger vi ut bilder på Instagram, så att alla hemma kan följa allt spännande som händer. Vissa foton kan även komma att publiceras i broschyrer o.dyl. för att beskriva Junis verksamhet. I mån av tid kommer vi också att livestreama på vårt Instagramkonto. Vi behöver därför ditt godkännande att vara med på bild. Kryssa i rutan ”Jag vill vara med på bild” vid anmälan om du godkänner.

Klicka här för att följa Trollbo på instagram

Årets lägertröja

I anmälningsavgiften ingår en snygg lägertröja med Trollebotryck. I år är den blå med orange tryck. Du väljer storlek när du anmäler dig. Tröjan är något mindre i storleken – om du tvekar mellan två storlekar så ta då den större.

Frågor?

Om du har frågor om något som rör lägret så kan du kontakta lägerledningen:
Torbjörn Bergvall: 070-361 75 86 eller
Petra Åberg: 0733-611 557

Du kan även maila till info@trollebolagret.se

Vill du veta mer om organisationen Junis, gå in på webbsidan www.junis.se

Anmälan öppnar 20 april kl. 10.00

Antalet platser är begränsade till 100. Om platserna tar slut meddelas detta på hemsidan. Information om eventuell reservlista publiceras också på hemsidan.

Mer information efter anmälan.

Efter anmälan får du en bekräftelse på att du fått plats på lägret, information om hur betalning ska ske, packlista och mer information om lägret.